Sâmbătă (14.04), cu începere de la ora 10:00, la sala de sport a Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea se va desfășura meciul dintre LPS CSM 1 Oradea și LPS Focșani. Acesta face parte din programul etapei a 6-a în faza semifinală a Campionatului Național U16 masculin – ediția 2017/18.

Formația antrenată de către Zoran Vranes are un bilanț general de 4-2 în penultimul act al campionatului. Formația orădeană a disputat în cursul săptămânii precedente un meci în devans. LPS CSM 1 Oradea se situează pe locul al 2-lea în Grupa A-A. De cealaltă parte, echipa din Focșani are 0-5 și se situează pe ultimul loc în grupă.

Este un meci în care orădenii pornesc cu prima șansă. LPS CSM 1 Oradea are nevoie de victorie în această partidă pentru a-și consolida poziția în clasament, respectiv pentru a-și păstra intacte șansele de calificare la turneul final. Reamintim că primele trei clasate în grupa de șase, din care mai fac parte Agronomia București, CSȘ Sighetu Marmației, CSM Steaua 2 București, respectiv CSU Sibiu, se caliică pentru turneul final.

În tur, la Focșani, formația bihoreană a învins cu scorul de 79-62.