Luni (27.01.2014), a avut loc prima selecție pentru echipa de baby-baschet din cadrul Academiei de Baschet CSM Oradea. Domnul Ioan Feflea, coordonatorul proiectului, s-a întâlnit pentru prima dată cu părinții și cu cei mai tineri dintre iubitorii baschetului din orașul nostru.

Întâlnirea a avut loc la sala de sport a Școlii Dacia. După ce părțile au făcut cunoștință a avut loc prima ședință de antrenament. La aceasta au participat 12 băieți născuți în anii 2008 și 2009. Ei au ascultat indicațiile și sfaturile domnului Feflea, baschetul la această vârstă fiind evident o joacă. Totodată putem să spunem că înființarea unei grupe de baschet de vârstă atât de fragedă este o veritabilă premieră pentru Oradea.

Părinții interesați să-și îndrume copiii spre baschet sunt invitați la selecțiile organizate în cadrul Academiei de Baschet CSM Oradea în fiecare după-amiază de luni și vineri, cu începere de la orele 17:30, la sala de sport a Școlii Dacia, respectiv la numărul de telefon 0746/991.494 (d-l. Feflea Ioan). Se fac selecții pentru băieții născuți între anii 2002 și 2009.