Paula Nica, antrenor în cadrul Academiei CSM Oradea, a fost convocată de către Federația Română de Baschet la Clinicul de Antrenori ce va avea loc în perioada 15-19 decembrie anul curent, la Târgu Jiu.

Potrivit convocatorului, Clinicul de Antrenori vine în sprijinul antrenorilor de juniori și se va desfășura în paralel cu perioada de pregătire a selecției naționale pntru generația 2004. Acest proiect se va desfășura sub directa îndrumare a antrenorului Marcel Tenter.

Reamintim că domnul Țenter a fost antrenorul echipei naționale de baschet masculin a României, formație pe care a ghidat-o la EuroBasket 2017. Palmaresul de antrenor al amintitului tehnician mai cuprinde un titlu de campion al României și o cupă a României, trofee câștigate la cârma lui U-BT Cluj-Napoca. De notat că Marcel Țenter a fost descoperit ca jucător de către Prof. Ioan Feflea, actualmente antrenor în cadrul Academiei CSM Oradea.

La selecția amintită de la Târgu Jiu au fost convocați doi jucători de la echipa U15 a LPS Bihorul CSM Oradea. Este vorba despre Denis Pătcaș și Bogdan Creț. Cei doi fac pate din lotul formației care va participa la turneul European Youth Basketball League – Zona Europa Centrală, în perioada 6-9 decembrie, la Oradea.