Echipa U14 a LPS Bihorul Oradea a suferit prima înfrângere stagională. Elevii lui Zoran Vranes și Paula Nica au întâlnit campioana în exercițiu a României la generația 2003, U-BT Cluj-Napoca, în deplasare. Partida s-a desfășurat sâmbătă (15.10) și s-a încheiat cu scorul de 88-65.

Jocul a fost mult mai echilibrat decât o indică scorul final. Lipsită în perioada premergătoare jocului de Vlad Marinău și George Usca, doi dintre componenții de bază ai echipei, ambii bolnavi, formația orădeană a oferit o replică foarte bună pe parcursul primelor 30 minute de joc. Cele două protagoniste au alternat la conducere pe tot parcursul primelor trei secvențe de joc. Secvența decisivă a consemnat desprinderea gazdelor pe fondul unui parțial de 24-4.

În urma acestui rezultat, LPS Bihorul Oradea are două victorii și o înfrângere, situându-se pe locul al 2-lea. Prima poziție aparține echipei clujene, posesoare a unui bilanț de trei victorii, fără înfrângere.

Urmează etapa a 4-a în cadrul căreia formația orădeană va sta deoarece există un număr impar de echipe în Grupa 2. În aceste condiții următorul meci al LPS Bihorul este programat pentru 5 noiembrie, în cadrul etapei a 5-a, la Timișoara cu SCM din localitate.

Foto: u-bt.ro