Echipa LPS CSM 1 Oradea și-a descoperit adversarii și programul fazei semifinale din Campionatul Național U16 masculin – ediția 2017/18. Alcătuită din sportivii generației 2002 și o parte a generației 2003, formația pregătită de către Zoran Vranes și Zoltan Hidi a câștigat faza de clasificare în prima grupă valorică, promovând astfel între primele 12 echipe ale țării.

La ora actuală, după primele două faze ale actualei ediții de campionat – desfășurate sub formă de turnee, LPS CSM 1 Oradea are un bilanț general de 16 victorii și două înfrângeri.

Faza semifinală în prima grupă valorică este destinată celor mai bune 12 echipe ale țării pe baza rezultatelor din primele două faze. Formațiile calificate au fost împărțite în două grupe de șase echipe fiecare. Aici se va juca sub formă de etape săptămânale, în sistem fiecare cu fiecare în dublă manșă.

Programul LPS CSM 1 Oradea în faza semifinală este următorul:

– 17 februarie, LPS Focșani (deplasare)
– 24 februarie, CSU Sibiu (acasă)
– 10 martie, CSM Steaua 2 București (deplasare)
– 17 martie, CSȘ Sighetu Marmației (acasă)
– 24 martie, CS Agronomia București (deplasare)

– 14 aprilie, LPS Focșani (acasă)
– 21 aprilie, CSU Sibiu (deplasare)
– 28 aprilie, CSM Steaua 2 București (acasă)
– 5 mai, CSȘ Sighetu Marmației (deplasare)
– 12 mai, CS Agronomia București (acasă)

Primele trei clasate în această grupă se califică pentru turneul final, unde vor participa șase formații. Acesta se va desfășura în perioada 30 mai – 3 iunie anul curent.

Ocupantele locurilor 4-5 vor participa la turneul final B (locurile 7-12).