Luni (21.12), cu începere de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura tradiționala întâlnire de Crăciun a Academiei de baschet CSM Oradea. Evenimentul va cuprinde momente de joc între copiii școlii de baschet amintite, respectiv colinde și alte momente specifice acestei perioade a anului.

Ne vom aminti de performanța reușită de generația 2003, devenită campioană a României la minibaschet. De altfel, anul 2015 a fost primul în care una dintre grupele Academiei a jucat în Campionatul Național cu etape săptămânale și a izbutit să se califice la turneul final cu generația 2002.

Sunt așteptați toți copiii, părinții, prietenții și apropiații acestora, antrenorii și familiile lor, prietenii baschetului orădean și ai CSM Oradea, reprezentanții mass-media, suporterii și membrii galeriei Leii Roșii, respectiv toți cei care fac parte din familia baschetului orădean. Similar anilor anteriori, la eveniment va participa și echipa de seniori.

De notat că spre deosebire de primele trei ediții ale acestui eveniment, în acest an întâlnirea se va desfășura la Arena Antonio Alexe.