Seara de duminică (16.12) a consemnat cea de-a 8-a ediție a serbării de Crăciun a Academiei CSM Oradea. Evenimentul s-a desfășurat pentru a 3-a oară consecutiv la Arena Antonio Alexe, o locație suficient de încăpătoare pentru toți copiii înscriși în cadrul grupelor clubului, alături de familii și cei dragi. O sală aproape plină de copii, părinți, familii, antrenori, jucători și prieteni ai baschetului orădean au participat la momentul festiv.
.
Evenimentul din acest an a cuprins tradiționalul meci al părinților cu antrenorii, la care a asistat o întreagă tribună de copii, membri ai Academiei CSM Oradea, toți îmbrăcați în alb. Aceștia au aplaudat și întâmpinat cu entuziasm reușitele componenților celor două echipe.
.
Prezentarea părinților și a antrenorilor a fost făcută de Victor Mihalcea – crainicul Arenei Antonio Alexe la meciurile echipei de seniori CSM CSU Oradea, alături de Bobe Nicolescu – jucător al CSM CSU Oradea și căpitan al echipei naționale a României. Alături de protagoniștii meciului, a fost prezentată și echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea, campioana în exercițiu a României. Elevii lui Cristian Achim au luat loc în tribună alături de mai tinerii lor colegi din Academia CSM Oradea.
.
În pauza meciului au existat momente de dans oferite de membri trupei Exclusive Dance, dar și un spectacol impresionant oferit de trupa de acrobați Lords Of Gravity. Aceștia și-au împărțit spectacolul în două numere. La final, acrobații maghiari au aliniat un număr impresionant de copii între trambulină și coș pentru o realizare excepțională.
.
Seara a fost completată de împărțirea cadourilor. Jucătorii campioanei României au fost un veritabil Moș Crăciun pentru tinerii practicanți ai baschetului din Oradea. Fiecare component al Academiei CSM Oradea a primit un cadou. Firește, oricine a dorit s-a putut fotografia cu jucătorii campioanei României, a avut oportunitatea să ceară autograful jucătorului favorit ori pur și simplu să schimbe câteva cuvinte cu membrii echipei CSM CSU Oradea. Fără îndoială a fost un prilej deosebit de interacțiune de ambele părți, jucătorii CSM CSU Oradea simțindu-se în elementul lor alături de tinerii orădeni.
.
Pe această cale mulțumim pentru generozitate tuturor celor care au contribuit la acțiunea caritabilă ce s-a desfășurat la acest eveniment.
.
Acest eveniment, precum întreaga activitate a Academiei CSM Oradea, ar fi fost imposibile fără contribuția și sprijinul unor parteneri de seamă, precum Primăria Oradea, LPS Bihorul Oradea, respectiv o serie de sponsori din sector privat – atât cei ai acestui eveniment, cât și cei permanenți. Totodată, se impun mulțumiri sincere părinților și familiilor fiecărui copil legitimat în cadrul Academiei CSM Oradea.
.
Pe această cale urăm Sărbători Fericite și transmitem un Crăciun cât mai frumos în preajma celor mai dragi oameni!
.
O galerie foto consistentă de la eveniment, semnată Roby Boros, poate fi găsită AICI.