La finele săptămânii recent încheiate, sala Liceului cu Program Sportiv Bihorul din Oradea a găzduit un turneu din cadrul fazei semifinale a Campionatului Național U13 masculin – ediția 2014/15. La eveniment au participat opt echipe, fiecare dintre ele având programate câte patru jocuri.

LPS CSȘ Bihorul Oradea, echipă angrenată de către Călin Pop, a repurtat trei victorii și a pierdut un meci. Rezultatele înregistrate de formația bihoreană:

LPS Bihorul vs LPS CSU 1 Pitești, scor 60-48
LPS Bihorul vs CSȘ Târgoviște, scor 43-73
LPS Bihorul vs U Mobitelco 3 Cluj, scor 54-35
LPS Bihorul vs Viitorul Cluj-Napoca, scor 71-55

După aceste rezultate, LPS Bihorul are șapte victorii și patru înfrângeri. Echipa lui Călin Pop se situează pe locul al 4-lea, iar pe baza rezultatelor consemnate la acest turneu a devenit cert faptul că echipa orădeană și-a asigurat prezența la turneul de recalificare, cel care va determina dacă echipa U13 va accede la turneul final al Campionatului Național.

În aceeași perioadă echipa U11 a participat la o nouă etapă săptămânală în Campionatul Ungariei la respectiva categorie de vârstă. Evenimentul a avut loc la Debrecen, unde LPS Bihorul a întâlnit două echipe din această localitate. Iată rezultatele:

LPS Bihorul vs Ziccer Fehertigrisek Debrecen, scor 43-19
LPS Bihorul vs Ziccer Tigrisek Debrecen, scor 31-60

După aceste rezultate, echipa U11 se menține în partea superioară a clasamentului grupei valorice A, pe locul al 2-lea.

Note
În imagine este lotul care a jucat la turneul desfășurat la Oradea.
Echipele U13 și U11 sunt alcătuite pe baza selecției efectuate în cadrul academiei de baschet CSM Oradea.