Echipa U13 a LPS Bihorul Oradea, alcătuită din sportivii Academiei CSM Oradea, a câștigat meciul disputat în compania echipei Baller București, din cadrul competiției rezervate locurilor 5-8 la turneul final al CN al României la generația 2003, găzduit la Constanța.

Formația pregătită de către Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros a controlat sferturile 2 și 3 ale partidei, perioadă în care a realizat un parțial de 50-23 pentru a se impune în fața echipei la care activează unul dintre cei mai de impact jucători ai acestei generații, Ștefan Grasu – fiul celebrului cuplu de atleți Costel și Nicoleta Grasu.

George Vicaș a totalizat 25 puncte, 6 recuperări, iar Vlad Marinău a adăugat 21 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive pentru învingători. oradea a avut nouă marcatori în această confruntare. În replică, Ștefan Grasu a bifat 43 puncte și 17 recuperări.

Este al 2-lea succes obținut de Oradea la turneul final al CN U13 de la Contanța. Victoria din meciul cu Baller asigura prezența formației bihorene în jocul pentru locurile 5-6, programat a se desfășura vineri (03.06).