LPS Bihorul CSM Oradea a obținut două victorii în cadrul celui de-al 2-lea turneu din faza de calificare a Campionatului Național U18 masculin – ediția 2018/19. Formația antrenată de către Zoran Vranes și Valeria Scheiner a jucat pe teren propriu două partide în cursul zilei de sâmbătă (20.10).

În sesiunea de dimineața, LPS Bihorul CSM Oradea a depășit pe CNS Cetate Deva, scor 111-18. Apoi, în sesiunea de seară, formația bihoreană s-a confruntat cu LPS Tîrgu Mureș, pe care a învins-o cu scorul de 96-39. Partidele s-au desfășurat la Sala Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea.

Alcătuită din sportivi născuți în anii 2001, 2002 și 2003, formația bihoreană U18 – antrenată de Zoran Vranes și Valeria Scheiner – a înregistrat următoarele rezultate în cadrul primului turneu, desfășurat pe 6-7 octombrie anul curent la Cluj-Napoca:

vs CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, scor 111-59
vs U-BT Cluj-Napoca, scor 66-80
vs AS BC Valbon Arad, scor 87-65

Așadar, la ora actuală formația din Oradea are un bilanț general de patru victorii și o înfrângere cu care se situează pe o poziție favorabilă în ceea ce privește calificarea în faza următoare a comptiției.

Turul se va încheia în 3-4 noiembrie 2018, când LPS Bihorul CSM Oradea se va duela cu CSȘ CSM Sighetu Marmației. Returul se va desfășura în a 2-a jumătate a lunii noiembrie și pe parcursul lunii decembrie anul curent.

În faza semifinala A se califica primele 3 echipe clasate in fiecare grupa, conform RGOCB ‐ clasament, si vor forma 2 grupe de 6 echipe.

Foto: Roby Boros