Echipa U13 a LPS CSȘ Bihorul Oradea a repurtat cea de-a 4-a victorie în cadrul Grupei D contând pentru faza de calificare aCampionatului Național al României la această categorie de vârstă. Echipa antrenată de către Călin Pop a jucat la București, în compania lui ACS Dan Dacian 2, iar rezultatul final a fost de 71-24.

În urma acestui rezultat echipei U13 are patru victorii și o înfrângere în faza a 2-a a campionatului României. La finele acestei săptămâni echipa U12 nu va avea programat meci.

A 2-a echipă U12 a LPS CSȘ Bihorul a participat la primul turneu din ediția 2014/15 a Campionatului Național al Ungariei la această categorie de vârstă. Echipa condusă de Anamaria Mesaros, sub îndrumarea lui Călin Pop, a participat la Hajduhadhaz, în cadrul unui turneu contând pentru grupa valorică D și unde a repurtat două victorii.

Rezultatele obținute:

LPS CSȘ Bihorul 2 vs Nyirsulis Kabocak 74-15
LPS CSȘ Bihorul 2 vs Hajduhadhaz 75-11

Grație acestor rezultate, a 2-a echipă U12 avansează în grupa valorică C la această categorie de vârstă.

În cursul acestei săptămâni, echipele U12 și U11 intră în concurs.

Echipa U12 a LPS CSȘ Bihorul 1 va participa la un turneul de pregătire ce se va desfășura la Sighet. În schimb, echipele U11 vor participa în Ungaria. De notat că prima echipă U11 este pregătită de Anamaria Mesaros, sub îndrumarea lui Călin Pop și este alcătuită din jucători născuți în anul 2004, iar a 2-a echipă U11 este antrenată de Zoltan Hidi, sub îndrumarea lui Călin Pop și este formată din copii născuți în anul 2005.

Notă
Echipele U12 și U13 ale LPS CSȘ Bihorul Oradea sunt alcătuite din sportivi ai academiei de baschet CSM Oradea.

Foto: Roby Boros